MPF i Almedalen 2024

MPF arrangerade flera seminarier under Almedalsveckan. I två fullspäckade dagar stod våra egna experter sida vid sida med både nationella och internationella experter för att prata om Ukraina, försvarsvilja och supervalåret 2024.

Se alla seminarier i efterhand

För dig som inte hade möjlighet att delta på plats så kan du ta del av våra inspelade seminarier i efterhand. Klicka på valfritt seminarium.

Våra seminarier i Almedalen

Träffa våra experter på plats

Mikael Tofvesson

Mikael Tofvesson är ställföreträdande myndighetschef och stabschef på MPF. Som stabschef inriktar Mikael myndighetens löpande operativa arbete samt stödet till Ukraina.

Andrea Liebman

Andrea Liebman är senior analytiker på MPF. Andrea leder arbetet med MPF:s digitala hubb där sårbarheter och utmaningar sociala medier, AI, spel och ny teknik analyseras. Hon är också talesperson och representerar myndigheten generellt.

Jerker Sundstrand

Jerker Sundstrand är senior analytiker på MPF. Jerker leder myndighetens förberedelser för att skydda det svenska valet till Europaparlamentet från otillbörlig informationspåverkan.

Nemo Stjernström

Nemo Stjernström arbetar med Strategisk kommunikation på MPF, operativa avdelningen. Nemo koordinerar myndighetens stöd till Ukraina.

Johan Österberg

Johan Österberg är Fil Dr i psykologi och forsknings och utbildningssamordnare på MPF. Han samordnar och följer upp forskningen som förmedlas av MPF, och genomför och utvecklar de utbildningar som myndigheten erbjuder.

Avatar profilbild.