Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar kan du höra av dig till oss. Här hittar du information om hur du skickar en faktura till oss.

Kontaktuppgifter

Telefon (växel): 010–183 70 00
E-post: registrator@mpf.se

Presstjänst

Som journalist är du välkommen att vända dig till vår presstjänst för information som rör myndighetens organisation och verksamhet.

Post- och besöksadress

Myndigheten för psykologiskt försvar
Våxnäsgatan 10
653 40 Karlstad

Tänk på att skriftlig kommunikation som post och e-post som skickas till myndigheten räknas som allmän handling. Kommunikationen kan därför komma att diarieföras och lämnas ut vid begäran som allmän handling.

Fakturera oss

Du som är leverantör till MPF ska skicka fakturor till oss elektroniskt.

Elektronisk faktura till myndigheten

Det är lag på att alla inköp i offentlig sektor ska faktureras med elektronisk faktura. Kravet på elektronisk faktura är ett led i ett arbete att effektivisera offentlig förvaltning inom hela EU.

Fakturering till myndigheten sker därför via ett särskilt system som heter Peppol. Det innebär att vi inte kan ta emot fakturor via mejl.

  • MPF:s Peppol-ID: 0007:2021007014
  • Organisationsnummer: 202100-7014
  • VAT-nummer/moms­registrerings­nummer SE202100701401

Fakturaadress

Om en leverantör inte skulle ha möjlighet att fakturera oss via Peppol så ska fakturan skickas via papper till fakturaadressen:

Myndigheten för psykologiskt försvar
FE 7877
831 90 Östersund

Kontakt

E-post: ekonomi@mpf.se

Relaterade frågor och svar

Den enda form av medel vi delar ut är till forskningsprojekt och det sker efter att forskare inkommit med en ansökan om forskningsmedel som blivit beviljad av myndigheten. För mer information om hur det går till hänvisas till sidan för forskare där även blankett för forskningsansökningar återfinns.